Bol.com couponcodes - tot wel 70%

Bol.com is de grootste online boekwinkel op dit moment, maar bij bol verkopen ze niet alleen boeken en cd's. Bol.com is een compleet warenhuis geworden. En natuurlijk is niets zo leuk als kopen met korting, dus gebruik een kortingscode!

bol.com couponcode

Toon alle Bol.com couponcodes en actiesdonderdag 7 maart 2013

Elektronica sale en andere aanbiedingen bij Bol.com nu tot 75% korting!

Het aanbod aan elektronica producten bij Bol.com is enorm, nu zijn er tijdelijk tot dinsdag 12 maart grote kortingen op elektronica producten tot maar liefst 50%! U kunt kiezen uit camera’s, televisies, audio, navigatiesystemen, klein huishoudelijk, witgoed, telefonie, tablets, computers, gereedschap en game consoles. Neem nou bijvoorbeeld de spelconsoles deze zijn flink afgeprijsd, zo kunt u nu een XBOX 360 met 45% korting aanschaffen zo voordelig heeft u deze nog nooit gevonden.

Korting tot 75% op games
Wilt u toevallig een game aanschaffen dan is het nu de tijd, want op games, accessoires en consoles hebben ze bij Bol.com momenteel kortingen tot 75%. Ze noemen dat de games voordeelweken. Ze hebben games voor de Playstation 3, XBOX, Nintendo Wii, Nintendo 3DS en de PC. De games zijn doorgaans flink aan de prijs, nu kunt u deze zeer goedkoop aanschaffen bij Bol.com.

Bol.com korting op dvd's
Heeft u zin om een complete TV serie te bekijken op uw nieuw aangeschafte DVD speler (met korting) dan kunt u nu diverse TV series aanschaffen 2 stuks voor maar 30 euro! Deze series zijn per stuk al enorm afgeprijsd en geven nog extra voordeel bij aanschaf van 2 tegelijk. Neem dus zeker eens een kijkje of uw favoriete serie erbij zit.

Korting op LEGO
Bent u opzoek naar Lego Star Wars voor de kinderen of voor uw zelf, want mannen spelen ook nog graag met Lego. Deze is momenteel ook in de aanbieding, er zijn zeer scherpe prijzen voor deze Lego serie.

Zo zijn er iedere week weer nieuwe leuke acties met grote kortingen bij Bol.com hou de pagina dus zeker in de gaten. Zoals u gewend bent voor 22 uur besteld en morgen al in huis, vanaf 20 euro gratis verzonden en de retourzending is voor rekening van Bol.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten