Bol.com couponcodes - tot wel 70%

Bol.com is de grootste online boekwinkel op dit moment, maar bij bol verkopen ze niet alleen boeken en cd's. Bol.com is een compleet warenhuis geworden. En natuurlijk is niets zo leuk als kopen met korting, dus gebruik een kortingscode!

bol.com couponcode

Toon alle Bol.com couponcodes en actiesdonderdag 14 februari 2013

De nieuwe Furby nu bij Bol.com!

In de jaren negentig was er een enorme rage namelijk de Furby het aanhankelijke pluche vriendje. Iedereen had hem of hij stond wel op het verlanglijstje!

Nu is er een nieuwe Furby uitgebracht met de leukste snufjes volgens de moderne techniek. Hij is nu nog leuker dan hij vroeger was! De nieuwe Furby kan uiteraard veel meer trucjes dan zijn voorganger kon. Als je hem aait, kietelt, knuffelt, met hem praat of voert dan reageert hij daarop. Wil je weten hoe hij zich voelt kijk dan naar zijn LED ogen dan weet je het precies. Wat ook heel leuk is om de Furby naast een andere Furby te zetten dan gaan ze samen dansen, zingen en grapjes maken. De Furby leert van zijn verzorger, hoe meer er mee gespeeld wordt hoe meer hij kan. Pesten dat vindt hij absoluut niet leuk daar wordt hij niet aardiger van.

Leren met een app
Er is een APP uitgebracht zodat je hem van alles kan laten doen en leren, zoals praten, want een Furby spreek om te beginnen Furby taal en dat is soms moeilijk te begrijpen, het is natuurlijk wel een hele uitdaging om dit zelf te leren! Voor de kinderen is het net alsof ze een huisdier krijgen, vanwege de interactie die er plaatsvindt, ze voeden hem tenslotte helemaal zelf op, het is zelf mogelijk om de Furby te laten dansen op de populaire Gangnam Style zeg nou eerlijk dat is toch geweldig!

Bij bol.com zijn verschillende modellen te koop
Er zijn verschillende uitvoeringen met verschillende kleuren en namen, VooDoo paars/blauw, Taboo turquoise, Yeti wit, Sprite geel, Phoenix rood en Black Magic zwart, bij Bol.com zijn ze allemaal verkrijgbaar! De prijzen zijn best hoog 89,95 euro per stuk, maar je krijgt er wel iets heel erg leuks voor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten