Bol.com couponcodes - tot wel 70%

Bol.com is de grootste online boekwinkel op dit moment, maar bij bol verkopen ze niet alleen boeken en cd's. Bol.com is een compleet warenhuis geworden. En natuurlijk is niets zo leuk als kopen met korting, dus gebruik een kortingscode!

bol.com couponcode

Toon alle Bol.com couponcodes en actieswoensdag 9 januari 2013

Bestellen met de bol.com couponcode

Mijn lieve vriendin +Alla de Smet stuurde mij een bol.com couponcode via e-mail, geldig op het gehele assortiment. Nu ben ik normaal geen fan van bol.com maar omdat ik 40% korting kreeg toch maar een keer op de website gekeken. Wat me als eerste opviel was dat bol niet meer de suffe boeken website was waar het ooit mee is begonnen, maar nu is het een online warenhuis geworden. Dat je bij bol boeken en dvd's kon bestellen wist ik al maar dat het ook mogelijk is om bakgerij en make-up te bestellen dat was nieuw voor me!

Oke eens kijken wat ik kan kopen bij bol.com, mijn vriendinnen weten dat ik dol ben op het maken van cupcakes, dus maar eens kijken of ik leuke dingen kan vinden die ik nog niet heb. En jawel, onder het kopje "koken en tafelen" vond ik de sectie "Bakgerei" en zowaar daar vond ik allerlei geweldige nieuwe bakvormen en allerlei uitsteekvormen, decoratiesjablonen en cupcakesetjes, GEWELDIG!

Na een half uurtje te hebben nagedacht en gewikt en gewogen te hebben heb ik wat dingetjes in mijn winkelwagentje geplaatst en besteld bij bol. Even afwachten maar wanneer de spullen bezorgd worden.

De volgende dag staat de pakketpost aan de deur met een pakketje van Bol, wat een verassing! Nog geen 24 uur later en ik heb mijn spulletjes al in huis, wat een service!

's middags ben ik gelijk gaan kokkerellen en kijk eens wat ik gemaakt heb met mijn nieuwe cupcake spulletjes van Bol.com:


Ik weet zeker dat ik binnenkort weer ga bestellen bij bol.com, even de volgende couponcode afwachten :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten